Friday, October 18, 2013

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ", ΖΗΤΑ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ


Διάβασα μία ανακοίνωση  - καταγγελία στο διαδίκτυο για τις Λυκεικές Τάξεις Φυτειών και προβάλλω απαιτητικά λόγια, για τα ανεπίτρεπτα γραφόμενα για τη σύζυγό μου αντιδήμαρχο Ξηρομέρου Ευθυμία Καραπάνου-Κολοβού, από τρία μέλη του Δ.Σ του Πολιτιστικού συλλόγου «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ’. Δεν γνωρίζω αν είχαν γνώση τα υπόλοιπα μέλη.., αν έγινε συνεδρίαση και αν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα πρακτικά και οι απόψεις των άλλων μελών που τυχόν παρευρέθηκαν.
Ας ξεκινήσουμε…....


  Δ. Ζανιά που είσαι μέλος του Δ.Σ του συλλόγου, σε πρόσφατη τηλεφωνική επαφή με την Ευθυμία , είπες ότι την καταγγελία τη γράψατε εσύ, ο πρόεδρος Σαλτογιάννης και ο Γ. Μπέτσης.
   Πριν γράψετε την καταγγελία σας, οφείλατε δεοντολογικά να έρθετε σε επαφήμε την Ευθυμία, η την Κουμανδράκη για να ενημερωθείτε που βρίσκεται το θέμα των δρομολογίων και να μάθετε επίσημα αν και τι ενέργειες έγιναν μέχρι σήμερα και τι ακολουθούν. Ζητάτε με επιμονή να παραιτηθεί η Ευθυμία. Εγώ σας λέω ότι όχι μόνο δεν παραιτείται, αλλά σταθερά και αταλάντευτα θα προσφέρει τις επί 12ώρου καθημερινές  υπηρεσίες της στο λαό της ΔΕ Φυτειών και του Δήμου Ξηρομέρου, σύμφωνα με τις σοβαρές και πολυποίκιλες  αρμοδιότητες που έχει αναλάβει εν καιρώ οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, για να πάει μπροστά αυτός ο τόπος, με τη βοήθεια και στήριξη του λαού που τη στήριξε την στηρίζει και όχι μόνο.
 Σας ζητώ εγώ ως δημότης, να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ εσείς οι τρείς  και να μπουν άλλα μέλη στη θέση σας, για τους παρακάτω σοβαρότατους λόγους που αφορούν και ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ως σύζυγο της Ευθυμίας:

1. Γράψατε σε κάποια παράγραφο, στην καταγγελία που διαβάζουμε όλοι στο διαδίκτυο, τα παρακάτω…..

….«στην τελευταία Λαϊκή Συνέλευση παραβρέθηκε και η αντιδήμαρχος κ. Κουμανδράκη Σαμαρά Κωνσταντίνα αλλά και οι εκλεγμένοι Δημοτική Σύμβουλοι :Καραπάνου Κολοβού Ευθυμία, Γαζέτας Παναγιώτης, Τζαχρήστας Παναγιώτης, Ψηλός Παντελής. Από την Συνέλευση βγήκε ψήφισμα με το οποίοη κ. αντιδήμαρχος κ. Κουμανδράκη Σαμαρά Κωνσταντίνα   δεσμεύτηκε εγγράφως ότι θα ενισχυθεί το Σχολείο με μαθητές από τα γύρο χωριά αλλάζοντας το δρομολόγιο  και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ήταν παρών   να παραιτηθούν αν δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις της Συνέλευσης (αυτό δέσμευε κυρίως τον Γαζέτα Παναγιώτη και την Καραπάνου Κολοβού Ευθυμία που ανήκαν στην παράταξη του κ. Σαμαρά Πυθαγόρα)….»

Απαντώ: Αισθάνεστε καλά με αυτά που γράφετε?

   Α. Που την είδατε μέσα στην αίθουσα την Ευθυμία την ημέρα εκείνη  και ότι έπρεπε να παραιτηθεί? Ταξίδευε εκτάκτως για  Θεσσαλονίκη!!!!!!. ΕΛΕΙΠΕ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ. Σε άλλες συγκεντρώσεις είχε παρευρεθεί και μάλιστα στη μία, ήταν και η μοναδική αιρετός που παραβρέθηκε,(προς τιμή της βέβαια και ας μη το αναφέρετε). ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΣ στη συγκεκριμένη συνέλευση.

  Β. Ο τότε αντιδήμαρχος Π. Γαζέτας, που ήταν παρών, πρότεινε να παραιτηθούν ΟΛΟΙ οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Φυτειών, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, εάν δεν πετύχουν να παραμείνουν  οι Λυκειακές Τάξεις. ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΜΑΡΑ?  Ένα το κρατούμενο.

Σε άλλη παρακάτω παράγραφο  γράφετε..

… «Η περιφέρεια δεν έλαβε υπόψη της τα έγραφα του Δήμου; σε τέτοιες περιπτώσεις η περιφέρεια απλά επικυρώνει τις προτάσεις των Δήμων και επίσης το δρομολόγιο προς Αστακό αντί για τις Φυτείες, λόγο της χιλιομετρικής αποστάσεις, είναι οικονομικά ασύμφορο για την περιφέρεια.»

Απαντώ: Ναι η Περιφέρεια πρέπει να λάβει υπόψη το έγγραφο και να αλλάξει το δρομολόγιο, ή να βάλει δύο για εφέτος έστω και για ένα μαθητή (πχ ταξί). Είναι ευθύνη δική της πλέον. Και προσθέτω ότι είναι ευθύνη και Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης και των Διευθυντών σχολείων Αγρινίου- Αμφιλοχίας όσον αφορά τις εγγραφές. Ο δήμος αυτό που έπρεπε να κάνει το έκανε και συνεχίζει να πράττει τα νόμιμα, αφού η δημοπρασία δεν έληξε ακόμα. Η δημοπρασία σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου έπρεπε να είχε τελειώσει μέχρι τον  Αύγουστο. Είναι η μοναδική περιφέρεια που δεν έχει τελειώσει ακόμα και φτάσαμε Νοέμβριο.  Η  Ευθυμία είχε πάει και στο  Μεσολόγγι και ζήτησε και προφορικώς από το αρμόδιο τμήμα, να τηρηθούν οι αλλαγές δρομολογίων, σύμφωνα με το αίτημα του Δήμου από αρχές Μαϊου. Ναι στην αναζήτηση ευθυνών από οποιονδήποτε, όχι όμως από την Ευθυμία. Δύο τα κρατούμενα.

3.  Πιο κάτω γράφετε…

…«Η μαθητές δεν ήθελαν να έρθουν στις Φυτείες; Υπήρξαν μαθητές που ήθελαν  και γιαυτό ήρθαν και είδαν τα σχολεία και θα γραφόταν αν υπήρχε τρόπος μεταφοράς.»

Απαντώ: Εδώ αυτοαναιρείστε μόνοι σας. Δεν πήγατε κύριοι μαζί με την Ευθυμία, όταν σας προσκάλεσε με δική της πρωτοβουλία ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, πόρτα - πόρτα και στα μαγαζιά στη ΣΚΟΥΡΤΟΥ - ΜΠΑΜΠΙΝΗ  -ΜΑΧΑΙΡΑ και βρήκατε τους περίπου 24 μαθητές και γονείς λίγο πριν ξεκινήσουν τα σχολεία, με σκοπό να μη υπάρχει επαρκής χρόνος για να επηρεάσουν άλλοι μαθητές ή παράγοντες όσα παιδιά δεχτούν ? Δεν βρήκατε μεν κάποιο θετικό κλίμα από μερικούς αλλά και εσείς όπως λέει η Ευθυμία δεν διαπιστώνατε στις συζητήσεις, ότι ειδικά για τα παιδιά Β, Γ Λυκείου ήταν πολύ δύσκολο να δεχτούν στις κρίσιμες αυτές τάξεις με γνωστούς καθηγητές επί 5 χρόνια, φίλους, γνώριμο περιβάλλον, φροντιστήρια κλπ? Βρέθηκαν 3-4 παιδιά που ήρθαν πάνω να δουν τους χώρους και τελικά επέλεξαν Αστακό, παρά το ότι η διαβεβαίωση ήταν ότι έστω και ένας μαθητής να έρθει, θα μπει δρομολόγιο (ταξί) πάση θυσία έστω και από τον Δήμο. Ότι θέλετε γράφετε εσείς οι τρείς.
Τρία τα κρατούμενα

4.  Πιο κάτω σε άλλη παράγραφο αναφέρετε….

….. «Η αντιδήμαρχος κ. Κουμανδράκη Σαμαρά Κωνσταντίνα δεσμεύτηκε και υπέγραψε κάτι που έτσι και αλλιώς δεν είχε σκοπό να τηρήσει, μόνο γιατί πιέστηκε από τους γονείς και τους μαθητές στην Συνέλευση και έψαχνε τρόπο να ΄΄ξεφύγει’’. Η αντιδήμαρχος κ. Καραπάνου Κολοβού Ευθυμία δεσμεύτηκε για την παραίτηση και προφανώς πίστευε ότι με την παραμονή του Σχολείου θα ξεχνιόταν από όλους (δεν αναφέρουμε τους άλλους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους καθώς οι δυο είναι τις αντιπολίτευσης και οι άλλοι δυο έχουν ανεξαρτητοποιηθεί).»

Ερωτώ: ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ !!!  ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ!!!  Που την είδατε την Ευθυμία Κολοβού στη συνέλευση  και πότε έγιναν και ειπώθηκαν αυτά από την Ευθυμία εκείνη την ημέρα και συμπεραίνετε ότι «προφανώς πίστευε ότι με την παραμονή του Σχολείου θα ξεχνιόταν απ όλους»….  ΕΛΕΙΠΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ. Ενώ το ψήφισμα βγήκε να παραιτηθούν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, εσείς γιατί επιλέγετε την Ευθυμία που έλλειπε μάλιστα!!!!!  ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ τώρα που τα ξαναδιαβάζετε?  Τέσσερα τα κρατούμενα.

5. Στο ψήφισμα που εκδόθηκε τότε,  αναφέρεται μεταξύ άλλων:

… «Συστήνεται ολιγομελής επιτροπή από μαθητές του λυκείου Φυτειών προκειμένου να ενημερώνονται άμεσα από το Δήμο για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Λυκείου και να θέτουν ευθέως τα ζητήματα που τους απασχολούν στην αρμόδια αντιδήμαρχο».

Ερωτώ:

Πότε από τη πλευρά σας συστήσατε ή βοηθήσατε να συσταθεί, ή πιέσατε την επιτροπή αυτή? Ποιοι μαθητές την αποτελούν, πόσες φορές ήρθαν σε επαφή με την αρμόδιο αντιδήμαρχο για τα σχολεία Κουμανδράκη η  την Ευθυμία που είναι από το πρωί στο γραφείο της στις Φυτείες? Γιατί το αμελήσατε, γιατί δεν ενδιαφερθήκατε,  αφού πονάτε για τις Λυκειακές Τάξεις μόνο εσείς απ ότι  αφήνετε να φανεί από τα κείμενά σας και την εν γένει παρουσία σας.  Γράφετε κάπου προς το τέλος της καταγγελίας σας, ότι «η ανικανότητα κάποιον ανθρώπων που βρέθηκαν σε νευραλγικές θέσεις αυτή την χρονική στιγμή και έπρεπε να πάρουν δύσκολες αποφάσεις και η Δημοτική Αρχή, είναι αυτή που θα είναι υπεύθυνη για την κατάργηση τους» Εσείς οι ικανοί, αφού οι άλλοι είναι ανίκανοι όπως γράφετε, γιατί δεν ενεργήσατε σε τίποτα από τα παραπάνω  που αποφασίσατε εδώ και 10 μήνες. Ωραία να καταγγέλλετε. Από πράξεις ΜΗΔΕΝ.

Πέντε τα κρατούμενα

6. Επίσης, στο ψήφισμα που εκδόθηκε τότε αναφέρεται ....

«-Συστήνεται επιτροπή από κατοίκους των Φυτειών που θα αναλάβουν να αναπτύξουν δράσεις προσέγγισης με τις κοινωνίες των όμορων χωριών και ενημέρωσης της μαθητιώσας νεολαίας για τα πλεονεκτήματα των σχολικών μονάδων Φυτειών.»

Ερωτώ. Να γελάσουμε εδώ ή να κλάψουμε? Που είναι αυτή η επιτροπή όπως απ ότι διαβάζω ΕΙΧΕΣ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΕΣΥ ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ? Συστάθηκε? Τι κάνατε επί 10 μήνες , σε ποιές ενέργειες προβήκατε, για να συσταθεί αυτή η επιτροπή κατοίκων?. Πήγατε πουθενά μαζί στα γύρω χωριά και δεν το ξέρω και πότε? Αν ναι γράψτε το. Αν όχι γιατί το αμελήσατε? Γιατί δείξατε τέτοια αδιαφορία για Λύκειά μας και την κοινωνία μας, ως πρωτοστατούντες όπως λέτε και γράφετε? Γιατί απαξιώσατε και δεν συνεργαστήκατε με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων, για κοινή δράση. Τι θα πείτε στον λαό των Φυτειών και στους μαθητές τώρα? Τι θα απολογηθείτε? Η Ευθυμία Κολοβού είναι αυτή που με πρωτοβουλία της πήγε στα χωριά. Αυτή σας κάλεσε μαζί της, αυτή έφτιαξε (δια μέσου εθελοντή Χάρη Παπαστάθη) καλαίσθητο φυλλάδιο με ωραίες φωτογραφίες του Λυκείου και έγραψε λόγια πειστικά για έρθουν οι μαθητές εδώ και το μοίρασε μαζί με σας στα παιδιά και γονείς των γύρω χωριών. Ο Γιώργος Τζαχρήστας, πρόεδρος του συλλόγου γονέων παιδιών Δημοτικού σχολείου, συνεχώς ήταν και είναι  σε επαφή με την Ευθυμία Κολοβού και την Ντίνα Κουμανδράκη,  για ότι θέματα αυτά, αλλά και τα θέματα του δημοτικού σχολείου, τον οποίο συγχαίρω και προσωπικά και μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν αυτόν. Με προτάσεις του επισκευάστηκαν πρόσφατα οι τουαλέτες του Δημοτικού Σχολείου. Θα γράψω και κάτι που δεν γνωρίζετε μάλλον, αφού δεν ρωτάτε την Ευθυμία. Βρέθηκε πατέρας και συγγενείς μαθήτριας από το Ρίβιο, που  επιτέθηκαν λεκτικά στην Ευθυμία έξω από τις Λ.Τ, επειδή ειδοποιήθηκε η μαθήτρια ότι θα πάει γυμνάσιο στις Φυτείες και όχι Αμφιλοχία. Ο  πατέρας πήρε την έγκριση μάλλον από την Περιφέρεια(δεν είμαι σίγουρος). Πήρε το φάκελο στη συνέχεια και γράφτηκε η κόρη, στην Αμφιλοχία. Ρωτήστε τη κ διευθύντρια των Λ.Τ.  Η Ευθυμία λοιπόν έκανε και κάνει δεκάδες ενέργειες, πήρε κάθε πρωτοβουλία για το καλό του χωριού της, και πίεζε και ενημέρωνε συνεχώς  την αρμόδια για τα σχολεία και τα δρομολόγια  αντιδήμαρχο κ Κουμανδράκη για συνεχή εγρήγορση σε σχέση με τις ενέργειες που έπρεπε να κάνει, όσον αφορά την περιφέρεια, τις διευθύνσεις εκπαίδευσης, τους δημάρχους Αγρινίου Αμφιλοχίας (και τους διευθυντές Γυμνασίου και Λυκείου Αστακού για να μεταγράψουν τα 24 νομίζω  παιδιά στις Φυτείες σε συνεννόηση με Λ.Τ).
Έξι τα κρατούμενα

  7.  Προς το τέλος της προχθεσινής σας καταγγελίας γράφετε…

… «Η υπογραφή της  αντιδημάρχου κ. Κουμανδράκη Σαμαρά Κωνσταντίνα δεν έχει καμία ισχύ; Η δέσμευση παραίτησης ενώπιον των συγχωριανών της της αντιδημάρχου κ. Καραπάνου Κολοβού Ευθυμία δεν έχει καμία ηθική ισχύ;»

ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ
Συνεχίζετε να λέτε ψέματα για την Ευθυμία. Λέτε  ότι δεσμεύτηκε ενώπιον των συγχωριανών της?!!!!!! Μήπως η συνέλευση έγινε στη Θεσσαλονίκη που ήταν τότε η Ευθυμία ?  Επίσης προσάπτετε ανεπίτρεπτα και θέμα ηθικής στην Ευθυμία? Δηλαδή ΚΥΡΙΟΙ,  την ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ  ΟΤΙ ΕΝΗΡΓΗΣΕ  δια λόγου, ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΗΘΙΚΑ?. Πότε δεσμεύτηκε και ενώπιον μάλιστα των συγχωριανών της αφού δεν ήταν εκεί?  Η Κουμανδράκη τη γλύτωσε στα περί «ηθικής» , διότι βλέπουμε ότι αφαιρέσατε τη λέξη. Εδώ όμως κύριοι, το πράγμα το χοντρύνατε…..
Μετά από τα παραπάνω κρατούμενα :
ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΆΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ. Ούτως η άλλως εσύ ΚΥΡΙΕ Σαλτογιάννη, είσαι μεν πρόεδρος, και νομίμως βέβαια  είσαι, αλλά άλλος χωριανός είχε λάβει τις περισσότερους ψήφους στις εκλογές. Σε επέλεξαν για πρόεδρο  μέλη τα οποία είχαν εκλεγεί (αυτό δεν είναι μεμπτό ούτε άκυρο ούτε μη νόμιμο αφού έτσι προβλέπεται) . Άποψή μου  ΚΥΡΙΕ Σαλτογιάννη αν ήμουν στη θέση σου, δεν θα αποδεχόμουν τη θέση του προέδρου και θα έλεγα - πρότεινα  στα άλλα μέλη, να επιλεγεί αμεσοδημοκρατικά πρόεδρος, ο πρώτος εκλεγείς σε ψήφους από το ΛΑΟ των Φυτειών  και όχι μετά από επιλογή-ψήφο από τα μέλη. Σου δίνεται τώρα η ευκαιρία να το κάνεις μετά από αυτά που γράψατε.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΩΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ  ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΕΡΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΛΠ.
ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ .
 ΝΑ ΔΙΑΝΕΙΜΕΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ .
ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ (ΕΙΤΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΟΛΟΒΟΥ ΕΙΤΕ ΜΗ), ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ  ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ Λ.Τ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΜΗΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ Λ.Τ.
Περιμένω να πράξετε τα δέοντα. Να εξηγήσετε για τον σκληρό «πόλεμο»  στην Αντιδήμαρχο Ευθυμία Κολοβού. Κύριοι, ο λαός των Φυτειών –Παπαδάτου-Κουβαρά, όπως γράφετε στο τέλος του κειμένου σας (εγώ προσθέτω Ριβίου και Αγ Στεφάνου που δεν ξέρω αν έχετε υπόψη σας…. ανήκουν στη ΔΕ Φυτειών), πράγματι έχει μνήμη και κρίση και λογική και καταλαβαίνει τα πάντα και αποφασίζει για ποιόν βλέπει ότι ενδιαφέρεται, ότι είναι τίμιος, ηθικός, καθαρός στις πράξεις του και στα λόγια του ,ότι γνωρίζει να διοικεί, να οργανώνει, να έχει όρεξη για προσφορά στο τόπο του και να οργώνει καθημερινά τους δρόμους  για το κοινό καλό όλων μας χωρίς διακρίσεις. Σας προκαλώ να γράψετε στην αναζήτηση στο google το Ευθυμία Καραπάνου - Κολοβού και με διάφορες λέξεις μπροστά από το όνομα (πχ εισήγηση –παρέμβαση-καταγγελία-προτάσεις και άλλες λέξεις) και θα επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω. Δοκιμάστε….
 (ΥΓ).  Τελειώνοντας θα  γνωστοποιήσω ότι:
Α.  Δεν προσάπτω καμία μομφή ή κριτική σε άλλα μέλη του Δ.Σ  του Πολιτιστικού συλλόγου ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ, παρά μόνο στους τρείς που ανέφερα πιο πάνω και μόνο για τους λόγους που ανέφερα.  Είμαι πολύ πικραμένος όπως θα ήταν κάθε άλλος στη θέση μου.
 Β.  Με αυτή τη καταγγελία σας δεν τελειώνει για μένα το θέμα εδώ. Θα το σκεφτώ  από δω και πέρα να γράψω και γω για τις  δικές μου απόψεις για την εικόνα δράσης των τριών σας στον πολιτιστικό σύλλογο τα δύο τελευταία χρόνια. Θα γράψω  πχ  ότι μαχαλιώτικος λαός για τα πολιτιστικά του καλοκαιριού λέει κάθε πέρσι και καλύτερα. Είμαι σίγουρος ότι πολλά μέλη δεν συμφωνούν με τις κινήσεις σας και αποστασιοποιήθηκαν σιγά –σιγά. Να δούμε μία - μία τις δράσεις σας, να δούμε το φιάσκο με τις βραβεύσεις των αθλητών(ρωτήστε πως αισθάνθηκαν). Να δούμε τα παραδοσιακά γλέντια που κατά κοινή ομολογία ήταν απ αυτά που λέμε «τα αποτυχημένα του Ξηρομέρου». Να δούμε την εθελοντική σας παρουσία και τη συνεργασία με τη Δημοτική αρχή για κοινού θέματος ενδιαφέροντα. Να δούμε πώς - πότε και που συνέδραμε η Δημοτική αρχή το σύλλογο με χρήματα –υλικά και μέσα και προσωπικό του Δήμου. Να δούμε αν πήρατε έστω και μία πρωτοβουλία σύμφωνα με το καταστατικό σας για θέματα αναδασώσεων-  πρασίνου-περιβάλλοντος- καθαρισμού δρόμων- αλσυλλίων- χωματερών και άλλα πολλά. Φοβάμαι όμως ότι δεν θα έχω χρόνο, ούτε όρεξη να ασχοληθώ μαζί σας και ίσως κάποιος θα μπορούσε να πει,  να σας αφήσω καλύτερα στη κρίση των συγχωριανών μου, των Ξηρομεριτών και όσων διάβασαν από το διαδίκτυο τη προχθεσινή σας καταγγελία και μέρος των γραφόμενών σας τα διαβάζουν και εδώ.
Ταξίαρχος ε.α Χρήστος Κολοβός

Δημότης Φυτειών 

No comments:

Post a Comment